Ron Johnsoni hävitav kriitika Fauci suhtes

Ta eitab, mida ta on öelnud ja teinud!” kritiseerib senaator Ron Johnson NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) juhti Anthony Faucit, kes on ohtlike viiruste laboris võimendamise ja pandeemiatega hirmutamisega tegelenud alates 1980ndate esimesest poolest.

Fauci juhtis koroonaviiruste “gain of function” uurimust USAs. Kui see tunnistati USAs liiga ohtlikuks ja keelati, kolis selle Wuhanisse Hiinas. Wuhanis jätkas selle biorelva arendamist “nahkhiire-naise” hüüdnime kandev Shi Zhengli. Teatavasti sai covid-19 pandeemia alguse just Wuhanist. Teadlased kinnitavad, et sars-cov-2 on genoomi järgi otsustades kõige tõenäolisemalt laboris muudetud, mitte loodusest pärit koroonaviirus.


Shi Zhengli, Wuhani viroloogia instituudis koroonaviirustega mängiv teadlane
Viroloogia instituut Hiinas, Wuhanis, kust sai alguse COVID-19 pandeemia
Gates, Collins and Fauci seated at a panel table
W.H.O. tegelik juht Bill Gates, NIH (National Institutes of Health) juht Francis Collins, NIAID direktor Anthony Fauci

© 2022 Vitamiin - WordPress Theme by WPEnjoy